Премиерот на Бугарија, Бојко Борисов, експресно побара оставка од Борислав Михајлов, првото лице на Фудбалската Федерација на Бугарија, а Михајлов денес си поднесе оставка. Борисов…

Украина успеа да ги изненади Португалците и да победи 2-1 со головите на Јармоленко, но несомнено Роналдо ќе го помни овој натпревар бидејќи успеа да…