Аналитичкиот веб сајт Hopper направи истражување за заработката на познатите личности на социјалната мрежа Инстаграм. Опфатени се луѓе од разни области (спорт, фитнес, патешествија, убавина,…

Дилета Леота е најпозната фудбалска водителка на Апенините. Таа привлекува огромен интерес, од љубителите на фудбалот, поради нејзиниот атрактивен изглед кој мами воздишки. Италијанката се…