Македонската фудбалска репрезентација го забележа најдобриот квалификациски циклус за Европско првенство, пласирајќи се на третата позиција во групата Г. Сепак, тоа не беше доволно за…

Нашата фудбалска репрезентација го совлада минимално Израел со 1:0 и го завршува циклусот за квалификации за Евро 2020 на третата позиција во групата “Г“