Последниве недели Златан Ибрахимовиќ е насекаде во социјалните мрежи. Швеѓанецот со босанско потекло беше поврзуван со евентуално враќање во Шпанија, но само направи маркетинг реклама.

Аналитичкиот веб сајт Hopper направи истражување за заработката на познатите личности на социјалната мрежа Инстаграм. Опфатени се луѓе од разни области (спорт, фитнес, патешествија, убавина,…

Дилета Леота е најпозната фудбалска водителка на Апенините. Таа привлекува огромен интерес, од љубителите на фудбалот, поради нејзиниот атрактивен изглед кој мами воздишки. Италијанката се…